8 Ekim 2016 Cumartesi

Park Bahçe Heykelleri

Bahçe ve parkların mimarilerinde heykellerin ne derece büyük bir öneme sahip olduğu herkes tarafından biliniyor. Heykeller park ve bahçelere sanatsal bir anlam katarken görünüm olarak da oldukça başarılı sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaktadırlar.
Avrupa başta olmak üzere dünya genelinde yaygın olarak kullanılan ve günümüzde de tercih edilmeye devam edilen park bahçe heykelleri artık ülkemizde de yaygınlaşmaya başlıyor. Şehir parklarıyla başlayan heykel kullanımları günümüzde kişilerin bireysel bahçelerinde de görülmeye başlanıyor.

İnternet üzerinden satışa sunulan park bahçe heykelleri online olarak satın alınabilir. Normal mağaza fiyatlarına oranla çok daha ekonomik satış fiyatlarına sahip olduğu dikkatlerden kaçmazken çeşit konusunda da internet satışları ön planda yer alıyor.

Sevdiğiniz bir masal kahramanından Yunan mitolojisinde yer edinmiş tanrılara kadar farklı türlerde heykeller satın alabilir ve bahçelerinize farklı bir hava katabilirsiniz. Oldukça dayanıklı taşlardan üretilen heykeller dış ortam şartlarına karşı dayanıklı olup her hangi bir şekilde zarar görmemektedir.

Park bahçe heykelleri minyatür boyutlardan başlayıp devasa boyutlara kadar üretilebilmektedir. Satın almadan önce kullanılacak olan park veya bahçenin fiziksel boyutları dikkate alınarak boyut seçimi yapılabilmektedir. Özellikle ortalama bir bahçe için ortalama boyutlarda az sayıda heykel kullanımı tavsiye edilirken, küçük boyutlardaki heykel seçilmesi durumunda ise sayının artırılması tavsiye edilir. Böylelikle çok daha modern ve renkli bir bahçe tasarımı elde edilmiş olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder