17 Kasım 2016 Perşembe

Güzel bir bahçe dekoru için ipuçları

Bahçe keyfi çoğumuzun hayallerini süsleyen, kimilerin ulaşabildiği kimilerin ulaşamadığı en eğlenceli aktivitelerden biri kuşkusuz !

Evinizin, iş yerinizin bahçesini bir peyzaj yardımı almadan profesyonel bir şekilde dizayn etmek mümkün.  Bahçenizi sihirli bir dokunuş ile cennete çevirmek o kadar da zor bir iş gibi gözükse de aslına baktığımızda o kadar bir zor iş değil. Peki nasıl mı ? Uymanız gereken birkaç basit kural var. Bunlara uymanız yeterli...

HOBİ BAHÇE DİZAYNINDA ETKİLİ OLABİLİR !

İlk aşamada bahçeyi ne olarak kullanacağınıza karar vermeniz gerekir . Kendinize ait bir hobiniz var ise resim yapmak, müzik aleti çalmak vs., bu hobilerinize dair mutlaka bahçenizin bir köşesinde bir yer olmalıdır. Böylece işinizi veya hobinizi açık havada yapma şansını yakalayacaksınız.  Eğer arkadaşlarınız ile çok sık arkadaş toplantıları yapıyorsanız, bahçenizin bir köşesini barbakü bölümü yapmak ve çok bir masa kısmı ayırmak mantıklı olacaktır. Tabi bunları yaparken bahçenize renk katacak ufak bahçe süslerini de unutmamak lazım. Mesala bir bahçenizin bir köşesinde sevdiğiniz bir hayvan heykelli kullanabilirsiniz. Tabi bu bahçe heykelleri ve bahçe süslerini yaparken ortamı boğacak çok sık dekoratif ürünler kullanılmamalı. Bahçenizle uyum içinde ve sadelikten yana olmanız sizin için her zaman avantaj.


Bahçeniz için gerekli tüm bahçe süsleri ve bahçe heykellerini online olarak sipariş edebileceğiniz www.bahcesuslerim.com adresi  7/24 hizmetinizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder